Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει έναν λιγότερο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει, καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Θυμίζουμε πως ο διεθνής φόργουορντ είχε ανεβάσει πυρετό το πρωί της Πέμπτης, και η συμμετοχή του είχε κριθεί αμφίβολη. Τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι, διευκολύνοντας έτσι τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με κεραυνό του Αμανί στο 81’ η Κηφισιά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Ο Βόλος είχε δοκάρι στο 10’