Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Παππάς: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Ο Ελληνας γκαρντ, ο οποίος έκανε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ράντονιτς και μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του Τριφυλλιού.

Νίκος Παππάς, η επιστροφή! Ο έμπειρος άσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντέγιαν Ράντονιτς και επιστρέφει στο Τριφύλλι.

Ο 32χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Πράσινους από το 2013 έως το 2020, έκανε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για να διατηρηθεί σε φόρμα, με τον Παππά, όμως, να κερδίζει τελικά την εμπιστοσύνη Ράντονιτς και μαζί μια θέση στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Μετά από συζήτηση με τον Πεδουλάκη

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά από συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, αποφάσισε να δώσει στον διεθνή γκαρντ την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Τριφυλλιού και να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ράντονιτς βλέποντας τον Παππά στις προπονήσεις θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στον Παναθηναϊκό, στις εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με τον έμπειρο γκαρντ να μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του Τριφυλλιού.

Ο 32χρονος, ο οποίος κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό, μετά τους Πράσινους αγωνίστηκε σε Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ζιελόνα Γκόρα και ΑΕΚ, με τον διεθνή γκαρντ να επιστρέφει στο Τριφύλλι, όπου είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο Νίκος Παππάς τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024