Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League, με περισσότερους από 25.000 οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου να έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης.
Αύριο Κυριακή (16/10) τα εκδοτήρια στο φαληρικό γήπεδο θα είναι ανοικτά από 10.00 έως 15.00. Τη Δευτέρα (17/10) θα είναι ανοικτά από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα η διάθεσή τους πραγματοποιείται και από το ίντερνετ όλο το 24ωρο.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται σε ένα ακόμα παιχνίδι δίπλα στον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους πρωταθλητές στη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι που δίνουν οι Ερυθρόλευκοι εντός έδρας στη φετινή σεζόν, με τους Πειραιώτες να θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με Ατρόμητο εντός και ΟΦΗ εκτός, με τους πρωταθλητές να δείχνουν πολύ καλή εικόνα και στο ματς του Europa League με την Καραμπάγκ στο Μπακού.
Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στη Super League, που θα τους βοηθήσει πολύ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Europa League.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.