Η love guard του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι έτοιμη να υποδεχτεί και τους δέκα παίκτες στην εντυπωσιακή βίλα.
Μία πρώτη γεύση από όσα θα γίνουν μας δίνει το νέο τρέιλερ που βρίσκεται στον αέρα, στο οποίο η παρουσιάστρια κινείται στους εξωτερικούς χώρους της βίλας. Η πολυτέλεια συναντά το εξωτικό τοπίο της Τενερίφης και τα πλάνα κόβουν την ανάσα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.