Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε εργοστάσιο στα Ψαχνά Ευβοίας.
#Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην περιοχή Καστέλλα Ψαχνών Ευβοίας. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 12 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής σελίδας eviathema.gr, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν την 22.00 το βράδυ, κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες σε χώρο αποθήκευσης πέλετ περίπου 400 τμ.
Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας καθώς και του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Ψαχνών ενώ ζητήθηκαν και ενισχύσεις.
Να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα- κοντά στο σημείο της φωτιάς υπάρχουν και χώροι αποθήκευσης προπανίου στους οποίους αν επεκταθεί υπάρχει κίνδυνος για έκρηξη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας