Άνοιξε από σήμερα το πρωί μια παιδική χαρά στη Γλυφάδα αντικειμενικά ξεχωριστή, στη πλατεία που περιβάλλεται από τις οδούς Ξάνθου, Ζαμάνου και Οινόης.
«Το παραμύθι για τα παιδιά μας στη Γλυφάδα συνεχίζεται! Όπως βλέπετε και στις εικόνες, προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι και κάθε καινούργια μας παιδική χαρά να είναι πιο όμορφη και πιο πρωτότυπη από τις προηγούμενες!
Και κάτι αρκετά χρηστικό για τους γονείς: Τις ώρες της ημέρας που ο ήλιος είναι ψηλά, προτιμήστε και αυτή τη παιδική χαρά – έχει πολλή φυσική σκίαση, χάρη στα μεγάλα δέντρα που την περιβάλλουν!
Η παιδική μας χαρά στην πλατεία Ρίτσου έχει πλέον κάτι από το στίχο του μεγάλου μας ποιητή: «Ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη» λέει κλείνοντας ο Δήμαρχος Γλυφάδας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας