Ο Βασίλης Παπαδημητρίου πουλάει το μετάλλιό του για να βοηθήσει τον φίλο του, Νίκο Αντωνιάδη
Ο Παπαδημητρίου υποστηρίζει στην ανάρτησή του, πως δεν βρήκε βοήθεια από κανένα για να στηρίξει οικονομικά τον φίλο του και προχωρά στην πώληση του μεταλλίου που κατέκτησε το 1973
Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχωρά ο παλιός πρωταθλητής του ύψους, Βασίλης Παπαδημητρίου, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο παλαίμαχος αθλητής έκανε γνωστό ότι πουλάει το μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 1973 στο Ρότερνταμ, προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του και παλιό βολεϊμπολίστα, Νίκο Αντωνιάδη ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό μετά από εγκεφαλικό.
Ο Παπαδημητρίου υποστηρίζει στην ανάρτησή του πως δεν βρήκε βοήθεια από κανένα για να στηρίξει οικονομικά τον φίλο του και προχωρά στην πώληση του μεταλλίου που κατέκτησε το 1973, ώστε με τα χρήματα να στηρίξει την οικογένεια του φίλου του.
Η ανάρτηση του Βασίλη Παπαδημητρίου αναφέρει:
«Πωλείται το μετάλλιο.
Αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό το μετάλλιο της μεγαλύτερης διάκρισης που είχα σαν αθλητής. Είναι αυτό της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 που έγινε στο Ρότερνταμ.
Επειδή σε όσε κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι. Ο Αντωνιάδης, ο μεγαλύτερος αθλητής του βόλεϊ της χώρας μας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν περίμενα και κάτι από τα ραμολιμέντα που είναι μόνο για πόζες. Δεν έχω και εγώ δυνατότητα να βοηθήσω αλλιώς.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.