Πετάει η Παρί Σεν Ζερμέν! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ που έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, η πρωταθλήτρια Γαλλίας διέλυσε με 5-2 τη Μονπελιέ στο «Παρκ Ντε Πρενς» και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.
Ο Μπαπέ έχασε πέναλτι στο 23΄ (απέκρουσε ο Ομλιν), αλλά ένα αυτογκόλ του Σακό στο 39΄, μετά από σουτ του Γάλλου άσου, έλυσε το… γόρδιο δεσμό για τους πρωταθλητές.
Ο Νεϊμάρ πέτυχε δύο γκολ (το ένα γκολ με πέναλτι), ο Μπαπέ βρήκε τελικά δίχτυα και ο Ρενάτο Σάντσες σκόραρε στο ντεμπούτο του για την Παρί, που είχε ένα εύκολο βράδυ. Καζρί και Τσάτο πέτυχαν τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.