Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Ντάμφρις έδωσε το φιλί της ζωής στους «νερατζούρι»

Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Ντάμφρις έδωσε το φιλί της ζωής στους «νερατζούρι»

Αν και τα χρειάστηκε η Ίντερ χάρη στο τέρμα του Ντάμφρις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποδράσει με την νίκη με 2-1 από την έδρα της Λέτσε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για την Ίντερ με 2-1 στην έδρα της Λέτσε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «νερατζούροι» τα χρειάστηκαν απέναντι στους νεοφώτισους, ωστόσο το τέρμα του Ντάμφρις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε την Ίντερ από την γκέλα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2′ με τον Λουκάκου να σκοράρει στο ντεμπούτο στην δεύτερη θητεία με την φανέλα της Ίντερ, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι βρίσκοντας την ισοφάριση με τον Σισάι στην αρχή της επανάληψης 48′.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν – Ουντινέζε 4-2: Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με ανατροπή για τους ροσονέρι

Έτσι οι «νερατζούρι» έπρεπε να περιμένουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς για να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-1, χάρη στο νικητήριο γκολ του Ντάμφρις!

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Τσετίν (21′ Μπλιν), Μπασκιρότο, Γκάλο, Μπίστροβιτς (74′ Λιστκόβσκι), Χιούλμαντ, Γκονσάλες (74′ Χέλγκασον), Στρεφέτσα, Σισάι (63′ Κολόμπο), Ντι Φραντσέσκο (74′ Μπάντα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (68′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (57′ Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (68 Τζέκο), Γκόζενς (57′ Μπαστόνι), Μαρτίνες, Λουκάκου

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024