Κρήτη: 70χρονος Γερμανός με αμνησία εντοπίστηκε στα Χανιά – Αναζητείται η οικογένειά του
O 70χρονος με ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά βρέθηκε στον οικισμό Νεριανά του Δήμου Πλατανιά Χανίων χωρίς να θυμάται ποιος είναι, ενώ δεν είχε μαζί του κανένα ταξιδιωτικό έγγραφο.
Έναν 70χρονο εντόπισε πολίτης στις 8 το βράδυ της Τετάρτης να περιφέρεται άσκοπα και σε αλλόφρονα κατάσταση στον οικισμό Νεριανά του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος δεν είχε μαζί του χρήματα, ταυτότητα ή διαβατήριο και διαπιστώθηκε ότι έχει αμνησία.
Πρόκειται για Γερμανό πολίτη, ο οποίος κατά την παραμονή του στο Τμήμα, επέδειξε αναίτια επιθετική συμπεριφορά και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, γεγονός που αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών.
Και ενώ έχει ήδη κινητοποιηθεί ο μηχανισμός ενημέρωσης των οικείων του ηλικιωμένου Γερμανού, ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, για νευρολογική και ψυχιατρική εξέταση.
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
- Η Έντι Φάλκο δεν ήταν ούτε σύζυγος, ούτε μητέρα όταν πρωταγωνίστησε στο «The Sopranos» – Ε, και;
- LIVE: Γιουβέντους – Πίζα
- Επιβλητικός o Άρης Betsson με το Μαρούσι Betsson (102-76) – Επιστροφή από το -11 το Περιστέρι Betsson (82-74)
- Βίντεο από Nτουμπάι: Θραύσμα πυραύλου έπεσε σε ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442