Στο νοσοκομείο με δύο τραύματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά μερικά εκατοστά πάνω από την σπλήνα, οδηγήθηκε ένας νεαρός σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» και του «protinews.com.gr» το συμβάν σημειώθηκε στον αύλειο χώρο νυχτερινού μαγαζιού στην Κουρούτα.
Σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε με την φίλη του εντός του νυχτερινού κέντρου ωστόσο υπήρξε «παρεξήγηση» με ομάδα νεαρών που επίσης διασκέδαζαν εντός του κέντρου.
Οι διαφορές φαίνεται ότι «λύθηκαν» στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, με τον νεαρό άνδρα να έχει δεχτεί δύο πλήγματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά πάνω από την σπλήνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου.
Κρατούσε όπλο
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί καθώς πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε επεισόδιο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από τον έναν εκ των συμμετεχόντων έπεσε το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να προσπαθούν να το «εξαφανίσουν» κλωτσώντας το στο έδαφος.
Και για τα δύο περιστατικά έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας