Στα 25 θα ανέλθουν από το σχολικό έτος 2022-2023 τα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια.
Σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου από το σχολικό έτος 2022-2023 ιδρύονται επιπλέον 19 και θα φτάσουν συνολικά τα 25.
«Το δίκτυο των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων, που ξεκίνησε πέρυσι, επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς ιδρύονται από το σχολικό έτος 2022-2023, επιπλέον 19, για να φτάσουν συνολικά τα 25. Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση», αναφέρει συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Το δίκτυο των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων, που ξεκίνησε πέρυσι, επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς ιδρύονται από το σχολικό έτος 2022-2023, επιπλέον 19, για να φτάσουν συνολικά τα 25. #Με_σχέδιο αναβαθμίζουμε την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. @nkerameus
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.