Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ στην ομάδα του Λονδίνου.
Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και οι «Πολίτες» σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της πώλησής του, ώστε να μην αναγκαστούν να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Τόμας Τούχελ, που βλέπει την Άρσεναλ και την Τότεναμ να ενισχύονται, θέλει να δυναμώσει και ο ίδιος την ομάδα του, ενώ πιστεύει πως ο Στέρλινγκ θα ήταν ο κατάλληλος για τα φτερά των «μπλε».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Τσέλσι έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου, με το χρηματικό αντίτιμο να βρίσκεται κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Οι άνθρωποι των Λονδρέζων πιστεύουν πως θα καταφέρουν να τα βρουν με τη Σίτι, που είναι ανοιχτή στην πώληση του παίκτη και μοιάζει αρκετά ικανοποιημένη από το ποσό που προσφέρει η Τσέλσι.
Παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 33’ και είχε μια τελική σε όλο το παιχνίδι, ο ψυχωμένος ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπως πέρσι! Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 45'.
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά