Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα με 84-77, στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League. Μια νίκη με την οποία οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά.
Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και μάλιστα στο 14’ βρέθηκαν να χάνουν με 26 πόντους (43-17), αλλά σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκαναν τη διαφορά.
«Λεπτομέρειες. Ένα σουτ του Κρουμπάλι, δύο χαμένες βολές. Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Λάρισα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο τεχνικός του Τριφυλλι στο flash interview μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.