Έλεν Ντε Τζένερις: «Όταν ξεκίνησα την εκπομπή δεν μπορούσα να πω “γκέι”»
Η διάσημη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το «The Ellen DeGeneres Show» με έναν φορτισμένο μονόλογο.
Αυλαία έριξε μετά από 3.200 επεισόδια και 19 τηλεοπτικές σεζόν η εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, «The Ellen DeGeneres Show», το βράδυ της Πέμπτης (27/5).
Οι τελευταίες καλεσμένες της ήταν η Bilie Eilish, η Pink, αλλά και η Jennifer Aniston που έδινε το «παρών» σχεδόν κάθε χρόνο από την αρχή του σόου ως σήμερα.
Η διάσημη παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό αφού έπαιξε ένα βίντεο και προχώρησε σε έναν συγκινητικό μονόλογο.
Σε αυτόν εστίασε στο πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος για τα LGBTQ+ άτομα τώρα σε σχέση με όταν ξεκίνησε η εκπομπή.
Είπε συγκεκριμένα:
«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε το σόου, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή ήμουν διαφορετική. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω «γκέι» στην εκπομπή. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «γκέι.» Το έλεγα πολύ στο σπίτι. «Τι τρώμε για γκέι πρωινό;».
Δεν μπορούσαμε να πούμε «γκέι». Δεν μπορούσα να πω «εμείς», γιατί αυτό σήμαινε ότι ήμουν με κάποιον. Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «σύζυγος» και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «σύζυγος» όλη την ώρα.
Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα, «Εντάξει, τότε θα είμαι κατά τη διάρκεια της ημέρας καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;».
Στη συνέχεια, τόνισε πόσο όμορφο ήταν αυτό το ταξίδι και πως αν αυτό το σόου έγινε η αφορμή για χαμόγελα σε δύσκολες στιγμές, τότε έχει επιτελέσει τον σκοπό της.
«Αλλάξαμε τις ζωές ανθρώπων και άλλαξε και η δική μου. Ήταν η πιο σπουδαία εμπειρία που είχα ποτέ, πέρα από την πιο άγρια φαντασία μου», είπε «λυγίζοντας».
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)





































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442