Ο Τζουάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Καταλονίας και μίλησε τόσο για το μέλλον της Μπαρτσελόνα όσο και για το ενδεχόμενο επιστροφής των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα άναψε φωτιές σχετικά με τους δυο πρώην ποδοσφαιριστές των Μπλαουγκράνα λέγοντας πως είναι πιθανό να επιστρέψουν αν καταφέρουν να μείνουν ελεύθεροι από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλοι θα θέλαμε ο Μέσι να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και για πολλούς λόγους αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί. Δε θα μπορούσε λόγω του fair play του ισπανικού πρωταθλήματος και της πρότασης της Παρί. Αυτοί οι παίκτες που έχουν τέτοια δυναμική διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να φύγουν, γιατί η μετακίνηση κοστίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Θα μου πείτε στην περίπτωση του Νεϊμάρ; Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν στη Γαλλία, γιατί μπορεί να έχουν άλλα συστήματα που δεν έχουμε εδώ, αλλά η πρόωρη ακύρωση ενός υπογεγραμμένου συμβολαίου κοστίζει πολλά χρήματα. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Παρί έχει ένα κράτος πίσω της, έχει πολλά χρήματα και ίσως να μπορέσει να δώσει μια προκαταβολή για να λύσει ένα τέτοιο συμβόλαιο.
Για να επιστρέψουν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα μια μέρα πρέπει να έρθουν ως ελεύθεροι. Δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεταγραφή αυτών των παικτών. Αλλά και να είχαμε τα χρήματα δε θα το κάναμε. Θα ήταν παράλογο. Τότε ήταν περισσότερο θέμα του προπονητή που σκέφτεται αν μπορούν να ενταχθούν ή όχι στο νέο έργο της Μπαρτσελόνα. Ως παίκτες και οι δύο μου αρέσουν πολύ».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.