Μηνύσεις από τον γιό του Ανέστη Βλάχου στη σύζυγο του πατέρα του και την ετεροθαλή αδερφή του
Στην αντεπίθεση περνά ο γιός του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, καθώς το πρωί της Πέμπτης, μαζί με την δικηγόρο του, κατέθεσε μήνυση σε πρόσωπα της οικογένειας του ηθοποιού.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Ηρακλής Βλάχος έκανε μήνυση στην ετεροθαλή αδελφή του και την δεύτερη σύζυγο του πάτερα του για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επί τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.
«Ευτυχώς δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις με τη δεύτερη σύζυγο του πάτερα μου και την ετεροθαλή αδερφή μου. Είχα τυπικές σχέσεις. Αναγκαστικές μάλλον. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά» αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής.
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442