Από το Μονακό ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Μαΐου) η καθιερωμένη σειρά κολυμβητικών μίτινγκ με την επωνυμία Mare Nostrum, που παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της πισίνας.
Στον πρώτο από τους τρεις αγώνες της σειράς θα υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Στέργιος Μπίλας και ο Τάσος Κούγκουλος.
Ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.
Ο 21χρονος Μπίλας θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αυγούστου στη Ρώμη, ενώ το όριο για τη διοργάνωση αυτή κυνηγάει ο 19χρονος Κούγκουλος, «χάλκινος» πέρυσι στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.