Οι Σίξερς επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 116-108 στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Τζέιμς Χάρντεν να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό.
Οι Σίξερς είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και όταν οι Χιτ πλησίασαν και πήγαν να κάνουν ντέρμπι το ματς, ο Τζέιμς Χάρντεν τους «εκτέλεσε» από το τρίποντο.
Πρώτος σκόρερ για τους Σίξερς ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν τελείωσε την αναμέτρηση τον αγώνα με 31 πόντους με 6/10 τρίποντα και 9 ασίστ. Επιπλέον ο Τζοέλ Εμπίντ σημείωσε 24 πόντους, με τον Ταϊρίς Μάξι να προσθέτει 18 πόντους. Για τους Σίξερς, ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν συγκλονιστικός με 40 πόντους, με τον Μπαμν Αντεμπάγιο να προσθέτει 21 πόντους και τον Βίκτορ Ολαντίπο 15 πόντους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).