Τρομερός Ολυμπιακός, «πάτησε» την ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στους τελικούς (26-29)
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον πρώτο τελικό της Χαλκίδας και παρ' ότι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, πήρε τη νίκη με 29-26 (21-21 κ.δ.) κόντρα στην ΑΕΚ κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους «ερυθρόλευκους»
Κυρίαρχος και νικητής ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της Handball Premier στη Χαλκίδα! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός πως με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση (21-21), οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 29-26, έκαναν το 1-0 στη σειρά και ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Ένωση ως γηπεδούχοι αυτή τη φορά, την Τρίτη (10/5) στις 19:15.
Στον Ολυμπιακό έχουν φριχτά παράπονα για τη διαιτησία, με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους αφού η ΑΕΚ είχε 8-2 υπέρ της τις αποβολές και 8-1 κερδισμένα πέναλτι. Μάλιστα για πρώτη φορά μάλλον στα χρονικά δόθηκε δίλεπτη – και μάλιστα δύο φορές – για θέατρο εις βάρος παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος πάντως με την εμφάνισή του έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό του παρά το ότι έχει χαμηλότερο μπάτζετ. Κάτι που είχε φανεί και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου τα οποία είχαν λήξει ισόπαλα.
Μετά το 4-4 στα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με +2 (4-6) στο δεκάλεπτο του ματς και αύξησε τη διαφορά του μέχρι και τα τέσσερα γκολ (7-11) στο 21′ έχοντας τους Σλαβούλτσα και Δομπρή σε εξαιρετική κατάσταση ενώ ο Κοτανίδης (19 επεμβάσεις) ήταν εκπληκτικός κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΚ που έβρισκε λύσεις επιθετικά κυρίως με πέναλτι κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς και να μειώσει σε 10-12 για το ημίχρονο, με τον Μυλωνά να είναι το πρώτο βιολί επιθετικά.
Και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με +4 (10-14), η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ώρα σε 15-15 στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου κι ενώ είχε προηγηθεί και μία οκτάλεπτη διακοπή στο ματς λόγω μεγάλης έντασης που ξεκίνησε από τους πάγκους των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα σερί 5-0 και βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +5 (15-20), η Ένωση με Κεδέρη και Μυλωνά μείωσε σε 19-20 πέντε λεπτά από το τέλος και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Μόγια για το 21-21. Ο Μοντόρο αστόχησε σε σουτ σε νεκρό χρόνο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ, προηγήθηκε με +3 (22-25) λίγο πριν το τέλος του πρώτου πενταλέπτου κι έφτασε τελικά στη νίκη με 29-26 κάνοντας break.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.