Η μεγάλη επιστροφή του Μπράιαν Ανγκόλα στα παρκέ είναι γεγονός. Μετά από 114 ημέρες απουσίας, ο παίκτης της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έφερε χαμόγελα, τόσο στο στρατόπεδο της Ένωσης, όσο και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ πήρε χρόνο συμμετοχής στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για την 23η αγωνιστική, πατώντας παρκέ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 μήνες, όταν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι με το Περιστέρι στις 26 Δεκεμβρίου του 2021.
Έτσι, από τη στιγμή που ο Κολομβιανός ξεπέρασε τη μυοκαρδίτιδα που του προκάλεσε ο κορωνοϊός και έλαβε το «πράσινο» φως από τους γιατρούς της ΑΕΚ, ο Κούρο Σεγκούρα αποφάσισε να τον ρίξει στην αναμέτρηση 6’53» πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.