Η μεγάλη επιστροφή του Μπράιαν Ανγκόλα στα παρκέ είναι γεγονός. Μετά από 114 ημέρες απουσίας, ο παίκτης της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έφερε χαμόγελα, τόσο στο στρατόπεδο της Ένωσης, όσο και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ πήρε χρόνο συμμετοχής στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για την 23η αγωνιστική, πατώντας παρκέ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 μήνες, όταν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι με το Περιστέρι στις 26 Δεκεμβρίου του 2021.
Έτσι, από τη στιγμή που ο Κολομβιανός ξεπέρασε τη μυοκαρδίτιδα που του προκάλεσε ο κορωνοϊός και έλαβε το «πράσινο» φως από τους γιατρούς της ΑΕΚ, ο Κούρο Σεγκούρα αποφάσισε να τον ρίξει στην αναμέτρηση 6’53» πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.