Το περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του κλειστού καταστήματος. Ξημερώματα 4.30. Επί της οδού Αδριανουπόλεως δυο αυτοκίνητα έκαναν κόντρες μεταξύ τους και έτρεχαν με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα.
Ο δρόμος κάνει μια ελαφριά στροφή και ο οδηγός του ενός από τα δυο οχήματα, δεν καταφέρνει να πάρει τη στροφή όπως θα έπρεπε. Το όχημα σαν σφαίρα τινάζεται και μπαίνει μέσα στο κατάστημα.
Έχασε τον έλεγχο
Το αυτοκίνητο παρασύρει τα πάντα με την ταχύτητα του και κάνει το μαγαζί «καλοκαιρινό». Ευτυχώς όμως όπως έδειξε η κάμερα μετά από λίγα δευτερόλεπτα ένας ένας οι επιβάτες του αρχίζουν να βγαίνουν έξω χωρίς κάποιος από αυτούς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας