Η Αρσεναλ επανέρχεται στη διεκδίκηση του Τζέιμς Μάντισον, εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Μίκελ Αρτέτα επιμένει για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ και η διοίκηση προσφέρει 70 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Οι «κανονιέρηδες» ήθελαν να αποκτήσουν τον Μάντισον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Λέστερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα του Λονδίνου.
Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και εκτός από την Αρσεναλ έχει στα χέρια του και πρόταση από την Τότεναμ. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Μάντισον, ώστε να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και ο Χάρι Κέιν να κινείται αποκλειστικά στην αντίπαλη περιοχή.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους