Χάμιλτον: Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές, ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά
Ο Λιούις Χάμιλτον, στις δηλώσεις του μετά το GP της Μελβούρνης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε με το μονοθέσιό του, αλλά και στη σπουδαία εμφάνιση του Ράσελ
Ο Λιούις Χάμιλτον, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Grand Prix της Μελβούρνης, εμφανίστηκε ευχαριστημένος για τις θέσεις που κατάφεραν να πάρουν οι Μercedes παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Ο βρετανός πιλότος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, την προσπάθεια του Τζορτζ Ράσελ, αλλά και το λόγο που δεν του επέτρεψε να πιέσει, ώστε να ανέβει στο βάθρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Μercedes κατέκτησαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα στο GP της Μελβούρνης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον:
«Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές με το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και με την πρόοδο που είχαμε δεν περιμέναμε να τερματίσουμε στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα, είδα λίγο από τις μάχες του με τον Πέρεζ και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Παίρνουμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».
«Δεν μπορούσα να παλέψω για την τρίτη θέση, επειδή η μηχανή υπερθερμαινόταν και έπρεπε να μείνω πίσω. Ωστόσο, όπως είπα και νωρίτερα, είναι υπέροχο που πήραμε τους βαθμούς που πήραμε ως ομάδα».
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442