Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεκλέρ: Έχω ένα υπέροχο μονοθέσιο, πολύ νωρίς να σκέφτομαι για το πρωτάθλημα

Λεκλέρ: Έχω ένα υπέροχο μονοθέσιο, πολύ νωρίς να σκέφτομαι για το πρωτάθλημα

Ο Σαρλ Λεκλέρ, μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Μελβούρνης, δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Σαρλ Λεκλέρ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Grand Prix της Αυστραλίας και πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μονεγάσκος εξέφρασε τη χαρά του, ενώ τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Έχω ένα υπέροχο μονοθέσιο. Είναι η πρώτη μου νίκη όπου είχα υπό έλεγχο τη διαφορά. Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο, είχαμε τρομερό ρυθμό στον αγώνα, τα ελαστικά ήταν εξαιρετικά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν όμως ένας δύσκολος αγώνας, παραλίγο να χάσω την 1η θέση, είχα πολλή υποστροφή μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας, δεν είχα πρόσφυση. Μου πήρε μερικές στροφές να την ανακτήσω και μετά απλώς… κέρδισα» ανέφερε αρχικά ο πιλότος της Ferrari.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και απάντησε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να σκέφτομαι το πρωτάθλημα. Φυσικά έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο, ένα πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, και αν γίνει αυτό, θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αυτό με κάνει χαρούμενο και να χαμογελώ, επειδή είχαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια για εμένα και την ομάδα. Χαίρομαι που είμαστε και πάλι σε αυτήν τη θέση».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024