Πάτρα: Ντοκουμέντα από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας
Συνεχίζεται το «θρίλερ» της Πάτρας σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας
Oι έρευνες για το «θρίλερ» της Πάτρας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Μαρτυρίες και καταθέσεις αξιολογούνται καθημερινά ενώ και τα στοιχεία που συλλέγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών συγκεντρώνονται ώστε να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ σε σειρά και να σχηματιστεί η εικόνα για το τι έχει συμβεί με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από την Τζωρτζίνα.
Οι γονιδιακοί έλεγχοι της οικογένειας Δασκαλάκη και ο θάνατός της Τζωρτζίνας ίσως είναι το κλειδί για τη λύση του γρίφου που απασχολεί όλη την Ελλάδα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας
Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσίασε ντοκουμέντα από τη «διαδρομή» της ιατρικής πορείας της Τζωρτζίνας.
- 8/4 /21 μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αφού έχει παρουσιάσει σπασμούς ενώ κοιμόταν στο σπίτι.
- 11/4/21 Λαμβάνει χώρα το επεισόδιο της ανακοπής, γίνεται ανάνηψη για 55λεπτά όπου έχει ως αποτέλεσμα εγκεφαλοπάθεια. Το παιδί διασωληνώνεται.
- 11/4/21 γίνεται διακομιδή από το Καραμανδάνειο στη ΜΕΘ στο Ρίο. Το παιδί μεταφέρεται διασωληνωμένο.
- 10/5/21 το παιδί διακομίζεται στο Ωνάσειο για τοποθέτηση απινιδωτή με ασθενοφόρο.Χωρίς τη συνοδεία γονιών του εντός του ασθενοφόρου. Εισάγεται στη ΜΕΘ του Ωνάσειου που λαμβάνει χώρα επεισόδιο το βράδυ και διασωληνώνεται για τρία 24ωρα.
- 5/6/21 επιστρέφει με ασθενοφόρο στη ΜΕΘ του Ρίο με συνοδεία γιατρού και της μητέρας.
- 16/6/21 Διαμομίζεται από τη ΜΕΘ Παίδων (Ρίο) στο Καραμανδάνειο με ασθενοφόρο, συνοδεία εντατικολόγου χωρίς την παρουσία των γονιών όπου στο Καραμανδάνειο υποβάλλεται σε γαστρεντερολογική επέμβαση.Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας επιστρέφει στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παίδων στο Ρίο.
- 19/7/21 επιστρέφει με ασθενοφόρο στο σπίτι
- 19/1/22 εισάγεται στην παιδιατρική στο Ρίο όπου έχει το επεισόδιο με σπασμούς και εμετό.Νοσηλεύεται στη μονάδα ελέγχου covid όπου παραμένει για δύο 24ωρα
- 21/1/22 έχει ένα επεισόδιο και μεταφέρεται στη ΜΕΘ όπου εμφανίζει πυρετό 39,1. Αποδίδεται σε θρομβοβλεφίτιδα στο δεξί χέρι.
- 22/1/22μεταφέρεται σε δωμάτιο στην παιδιατρική κλινική στο Ρίο όπου έχει δύο επεισόδια. Παρόντες είναι και οι δύο γονείς.Αμέσως μεταφέρεται και πάλι στη ΜΕΘ όπου παραμένει για 36ώρες .
- 25/1/22 Έχει επιστρέψει σε δωμάτιο στην παιδιατρική κλινική του Ρίο όπου κάνει πιο σοβαρό επεισόδιο όπου είναι κι αυτό που έχει καταγραφεί στο βίντεο όπου έχει στη κατοχή της η μητέρα . Έχουν ήδη προηγηθεί άλλα μικρότερα επεισόδια σε όλες τις ημέρες νοσηλείας.Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας μεταφέρεται και πάλι στη ΜΕΘ.
- 26/1/22 Διακομίζεται με ασθενοφόρο συνοδεία παιδιάτρου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού χωρίς την παρουσία των γονιών στο ασθενοφόρο.Για τρία 24ωρα νοσηλεύεται σε δωμάτιο όπου έχει τρία επεισόδια .
- 28/1/22 Κάνει ένα μεγάλο επεισόδιο όπου πλέον το παιδί είναι συνεχώς σε κατάσταση ύπνου .
- 29/1/22 Το παιδί, το μεσημέρι καταλήγει
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει από ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
- Εθελοντισμός: Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα
- Ο πόλεμος στο Ιράν και ο θαυμασμός για τη βαναυσότητα
- Με συλλογικό «μπλιαχ» στον Τιμοτέ Σαλαμέ απαντούν καλλιτέχνες της όπερας και του μπαλέτου – Τι είπε
- Το Μαρόκο ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Ουαμπί: Ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί
- BHMAGAZINO – Women’s Era: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442