Οι ουκρανικές αρχές αναφέρουν ότι σε περιοχή έξω από το Κίεβο, το οποίο εξακολουθεί να πολιορκείται, έχουν εγκλωβιστεί σε συντρίμμια πολυκατοικίας τουλάχιστον 100 άνθρωποι, μετά από βομβαρδισμούς των Ρώσων.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Χερσώνα, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις απειλούν και το γειτονικό Μικολάιβ.
Πάντως, αργά το βράδυ της Παρασκευής, το CNN μετέδωσε ότι ο επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Μικολάιβ είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν βρίσκονται πια μέσα στην πόλη, παρότι υπήρξαν μάχες νωρίτερα.
Όπως δήλωσε, κατάφεραν οι Ουκρανοί να τους απωθήσουν και πλέον βρίσκονται έξω από την πόλη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.