Η ΑΕΚ παραπαίει, έχοντας πετάξει λευκή πετσέτα σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα και γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στο στρατόπεδο της Ένωσης.
Ο Έλληνας αμυντικός έριξε… βόμβες για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως το πρόβλημα της ομάδας είναι γύρω γύρω και δεν φταίει κανένας Γιαννίκης και κανένας Μάνταλος.
Ο στόπερ της Μπόχουμ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τους «κιτρινόμαυρους».
«Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο.
Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν.
Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως η πώληση του Μπακασέτα, ξέρει την ομάδα, ξέρει την ΑΕΚ, ήταν από μικρός ΑΕΚτζής», δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Ο Φωτιάς μια ανάσα από την ελίτ κατηγορία, ο κλειστός κύκλος των Σιδηρόπουλου, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλου και οι νέοι Βεργέτης, Τσακαλίδης και Πολυχρόνης