Με την πολύ καλή ψυχολογία από τη νίκη στο Derby della Madonnina και την πρόκριση στο Κύπελλο, η Μίλαν επικράτησε της Σαμπντόρια με 1-0 στο «Σαν Σίρο» για την 25η αγωνιστική της Serie A και πάτησε κορυφή!
Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μετά από αυτή τη νίκη έφτασε τους 55 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη Ίντερ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 23 βαθμούς και την 16η θέση.
Το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη στους «ροσονέρι» το πέτυχε ο Λεάο στο 8ο λεπτό με τρομερή ατομική ενέργεια. Από εκεί και πέρα αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν αξιοποιήθηκε καμία από αυτές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.