Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν έναν νεανικό κορμό, με παίκτες όπως ο Γκίλγκεους-Αλεξάντερ, ο Ντορτ κι ο Γκιντι. Όλοι είχαν τις στιγμές τους κόντρα στους Μπουλς, όμως η καλύτερη ανήκε στον Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ.
Ο νεαρός είδε τον Τρόι Μπράουν να πατά γερά για να καρφώσει και δεν το σκέφτηκε καθόλου. Σηκώθηκε, τον πρόλαβε στον αέρα και του αρνήθηκε το καλάθι με μια άκρως εντυπωσιακή τάπα.
Η φάση αυτή κατέλαβε την πρώτη θέση στο Top10 του NBA, ακολουθούμενη από το «poster» του Τζαβόντε Γκριν, που κάρφωσε στο πρόσωπο δύο αντιπάλων.
Μια δύσκολη προσωπική περίοδο περνά ο Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πήρε άδεια από τον καταλανικό σύλλογο για να ταξιδέψει στο Ισραήλ και να αποκαταστήσει την ψυχική του υγεία.