Το 2021 ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Αρχικά ο Γερμανός οδηγός μετακόμισε από την Ferrari στην Aston Martin, ωστόσο αυτή η αλλαγή μονοθεσίου μονό αποδοτική δεν ήταν για τον ίδιο. Ο 34χρονος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μόλις μια φορά, καθώς το δεύτερο βάθρο που πήρε στην Ουγγαρία δεν μέτρησε ποτέ.
Ακόμη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Φέτελ δεν κατάφερε να νικήσει κάποιον αγώνα, κάτι που συνήθιζε από το 2008 μέχρι το 2019.
Μπορεί στο παρελθόν ο Γερμανός να σκέφτηκε να αποσυρθεί όπως παραδέχθηκε, όμως όπως τονίζει η «δίψα» για διάκριση παραμένει ακόμη μέσα του.
«Μερικές φορές πρέπει να αναρωτηθείς μέσα σου ποιο είναι το νόημα όλου αυτού. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Δεν συνεχίζω όμως για να περνάω τα μηνύματά μου. Δεν θα ήμουν έτσι ο εαυτός μου και δεν θα απέδιδα στο 100%.
Αν δεν νιώθω μέσα μου τη θέληση και τη δίψα και παραμένω στο σπορ για να περνάω τα δικά μου μηνύματα, τότε θα πρόδιδα όλη τη νέα γενιά που έρχεται στο σπορ για να ζήσει το όνειρο. Στην τελική, μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όταν δεν θα αγωνίζομαι. Όμως η φλόγα καίει ακόμα δυνατά μέσα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου