Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρωτες, γάμοι, αποκαλύψεις, χωρισμοί & κόντρες – Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Έρωτες, γάμοι, αποκαλύψεις, χωρισμοί & κόντρες – Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Αυτή η χρονιά τα είχε όλα και κάθε μήνας είχε πολλά να αποκαλύψει

Μία ανάσα πριν φύγει το 2021 και υποδεχτούμε το 2022 το «MEGA Καλημέρα» θυμάται τις στιγμές που καθόρισαν τη φετινή χρονιά, η οποία τα είχε όλα.

Τον Ιανουάριο ο Γιώργος Βάλαρης εξαπέλυσε τα βέλη του στην Σοφία Μουτίδου, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ. Τον ίδιο μήνα ήρθαν στο φως οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και γεννήθηκε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο το κίνημα του #MeToo μεταφέρθηκε και στο χώρο του θεάτρου, με τους ηθοποιούς να καταγγέλουν εργασιακό bullying και σεξουαλικές κακοποιήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού της Μαρίνας Πατούλη από τον σύζυγό της, Γιώργο, τον Μάρτιο.

Ο Απρίλιος ήταν ο μήνας που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση και στο MEGA, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την ίδια στιγμή το «μεγάλο χαρτί» του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας.

Τον Μάιο η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Τον Ιούνιο ξέσπασε η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και των Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κακκαβά για τα… μάτια του Big Brother.

Τον Ιούλιο άλλη μία βόμβα χωρισμού έσκασε στην showbiz, καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο.

Μήνας διαζυγίων και ο Αύγουστος, καθώς η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Τον Σεπτέμβριο ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ακύρωσαν τον γάμο τους, ενώ η Τζούλια Νόβα έφερε τα πάνω κάτω με την φωτογραφία όπου φορούσε μία μπλούζα με σφυροδρέπανο.

Τον Οκτώβριο η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ η Κατερίνα Στικούδη γέννησε.

Τον Νοέμβριο η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το Internet παραληρεί! Την ίδια περίοδο ο Άρης Σερβετάλης ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», γιατί δεν θέλει να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους, όπως όριζαν τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Και ο Δεκέμβριος έκλεισε με την αντίδραση του Πάνου Βλάχου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη δεν δίστασε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024