«Έχουμε όλοι περίεργα συναισθήματα, και ο Λιούις πιο πολύ από όλους. Κέρδιζε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο γύρο, και μετά του το πήραν μέσα από τα χέρια του από ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Φυσικά και χάνεις την πίστη σου, διότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη εκείνη τη στιγμή. Η ησυχία του είναι επειδή δεν έχει λόγια.
Ο Λιούις βρισκόταν στο γραφείο μαζί μου και με όλους όσους εμπλέκονταν, και επίσης ήμασταν σε συνεχή επαφή αυτές τις τρεις μέρες. Το απόγευμα [της Τετάρτης μετά το GP] είχαμε τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.
Αυτό που του είπα, ήταν να πάρει λίγες ώρες μακριά για να χαρεί την απόδοση τιμής στο έργο και στις επιδόσεις του, να προσπαθήσει να κρατήσει αυτές τις θετικές στιγμές. Και νομίζω ότι αυτό έκανε. Μπορούσε να το δει κανείς, πόση τιμή του επεφύλασσαν».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου