Με τη φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29/12) η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως διαρρέει η ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (26/12), λίγες ώρες μετά την «ρουκέτα» του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ με την οποία ζητούσε να γίνει η κλήρωση με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των 8 ομάδων, η ομοσπονδία έβγαλε διαρροή, στην οποία τονίζει ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως γινόταν προ-κορωνοϊού και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στη διαδικασία θα δώσουν το παρών οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναιτωλικού, Λαμίας και Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ μάλιστα οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν ότι για να μπορέσουν να τηρηθούν και οι κανόνες και τα μέτρα για τον κορωνοϊό, η κλήρωση δεν θα γίνει στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, αλλά σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου.
Σε ποιο ακριβώς ξενοδοχείο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση θα οριστικοποιηθεί την Δευτέρα (27/12), ενώ η διαδικασία πιθανότατα θα καλυφθεί μέσω λάιβ στρίμινγκ από την ΕΠΟ, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.
LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.