Δεύτερη πρόκριση σε τελικό εξασφάλισε ο Ανδρέας Βαζαίος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.
Μετά την τέταρτη θέση στα 200μ. μικτή ατομική, ο πρωταθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου πέρασε και στον αυριανό (19/12) τελικό των 100μ. μικτή, καθώς τερμάτισε τρίτος στην 1η ημιτελική σειρά με 51.89 και κατετάγη πέμπτος στο σύνολο.
Ο Έλληνας κολυμβητής δεν είχε πάει καθόλου καλά το πρωί στον προκριματικό, όπου πέρασε μόλις και μετά βίας ως 16ος, αλλά στην απογευματινή κούρσα πλησίασε πολύ περισσότερο στις δυνατότητές του και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο Γιώργος Σπανουδάκης κατετάγη 15ος με 52.85, έχοντας όμως ήδη πετύχει το στόχο του από το πρωί, με την πρόκριση στα ημιτελικά να αποτελεί ήδη υπέρβαση για τον 27χρονο αθλητή.
Ταχύτερος των ημιτελικών ήταν ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ με 51.33 και ακολούθησαν από κοντά ο Νορβηγός Τόμοε Χβας με 51.39 και ο Ιάπωνας Νταϊγια Σέτο με 51.52. Προκρίθηκαν ακόμη ο Ιταλός Τόμας Τσέκον (51.86), ο Καναδός Φίνλεϊ Νοξ (51.99), ο Αυστριακός Μπέρνχαρντ Ραϊτσχάμερ (52.03) και ο Ιταλός Μάρκο Ορσι (52.03).
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.
LIVE: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.