Παναθηναϊκός – Μοναδικό πρόβλημα ο Φλόιντ
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών (19/12, 19:00) για την 11η αγωνιστική της Basket League.
Ο Παναθηναϊκός άφησε ήδη πίσω την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στρέφοντας την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19/12, 19:00) με τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της Basket League.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Προμηθέα με προπόνηση του μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στην διάθεση του τον τραυματία Τζεχάιβ Φλόιντ, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εκτός του ελληνικού ρόστερ της ομάδας.
Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στο ισχίο και παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442