Μεσίνα – «Η Ρεάλ είναι υποψήφια ομάδα για το Final Four»
Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε εν όψει του αυριανού αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (16/12, 21:30) και τόνισε πως οι Μαδριλένοι είναι υποψήφιοι για το Final Four της Ευρωλίγκας.
Για την αυριανή «μάχη» της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16/12, 21:30) μίλησε ο Ετόρε Μεσίνα και τόνισε ότι η «Βασίλισσα» είναι υποψήφια ομάδα για το Final Four της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για εμάς γιατί αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, μια σοβαρή υποψήφια για το Final Four και ταυτόχρονα αποδίδουμε σεβασμό σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία μας, τον Σάντρο Γκάμπα, οπότε έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε.
Παρά τις απουσίες – και με την ευκαιρία να ευχηθώ στους κόουτς Λάσο και στον Τομά Ερτέλ ταχεία ανάρρωση – η Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύεται μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα, φυσικά και με την παρουσία παικτών όπως ο Ταβάρες, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και η καλή επιθετική κίνηση της μπάλας θα είναι και πάλι οι θεμελιώδεις πτυχές του παιχνιδιού μας».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.