Στο Τζιμπουτί βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για την ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου.
Αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της ομάδας είναι ο 37χρονος, Μοχάμεντ Μεράνε Χασάν, ο οποίος όμως είναι υπηρεσιακός και δεν θα μείνει για πολύ.
Ωστόσο, υπάρχει ένα… αγκάθι στην όλη υπόθεση που ίσως δυσκολέψει σε έναν βαθμό την Ομοσπονδία της χώρας να βρει τον επόμενο τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ο κάθε που έχει καταθέσει τον φάκελό του για να πάρει τη δουλειά, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 25ο ευρώ!
Ναι καλά διαβάσατε. Η Ομοσπονδία ζητά το συγκεκριμένο ποσό με τη δικαιολογία πως είναι για «τα έξοδα μελέτης του φακέλου». Πραγματικά απίστευτο!
La federation de Djibouti recherche un sélectionneur, mais demande 200 dollars à chaque coach intéresse pour “les frais d’études du dossier”
Faut bien financer l’incroyable villa de luxe avec piscine du président de la fédé et les biens immobiliers des dirigeants en Éthiopie… pic.twitter.com/s7XYJCBXE6
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Σάντερλαντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.