Η «καυτή» Τούμπα, έγινε «μπάτε σκύλοι αλέστε» – 3 νίκες, σε 9 αγώνες (pic)
Η άλλοτε άτρωτη Τούμπα, εξελίσσεται στη μεγάλη πληγή του ΠΑΟΚ. Εχει πετύχει μόνο τρεις νίκες φέτος!
Το επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 45λεπτη διακοπή και ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Άρη. Οι «κίτρινοι» έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την κόλαση της Τούμπας και έριξαν την χαριστική βολή στον ΠΑΟΚ ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και τη νέα βαθμολογική απώλεια, θα έχει πλέον να διαχειριστεί και τη βαριά καμπάνα που έρχεται για τα αίσχη των οπαδών του.
Οι λόγοι της κακής φετινής πορείας του Δικεφάλου είναι αρκετοί και σηκώνουν μεγάλη συζήτηση ωστόσο ένα γεγονός στο οποίο δεν γίνεται να μην σταθεί κανείς, είναι πως το πάλαι ποτέ όπλο του, η έδρα του, εξελίσσεται σε μεγάλη πληγή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η Τούμπα στην οποία φέτος έχει επιστρέψει ο κόσμος, έστω και όχι στο 100% λόγω των μέτρων για την πανδημία, αλλά δεν τον βοηθά. Αντίθετα τον χαντακώνει.

Εννιά παιχνίδια έχει δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του και έχει καταφέρει να πάρει μόλις τρεις νίκες. Με την Μποέμιαν (2-0) για τα προκριματικά του Europa Conference League το καλοκαίρι και δύο νίκες με ΑΕΚ (2-0) και Απόλλωνα Σμύρνης (4-1) για το πρωτάθλημα. Στο τελευταίο μάλιστα ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πολλά παράπονα για τη διαιτησία που θεωρούν που διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει τρεις ισοπαλίες, με Ριέκα, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Βόλο, αλλά και τρεις ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα, Κοπεγχάγη και Άρη. Συνοπτικά δηλαδή έχει ρεκόρ 3-3-3 που φυσικά είναι απογοητευτικό για μία ομάδα που υποτίθεται πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Και δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη θητεία του Λουτσέσκου όπου τουλάχιστον στην Ελλάδα είχε μετατρέψει σε κάστρο την Τούμπα.
Και τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα για τους «ασπρόμαυρους», αφού μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει σίγουρα για κάποια ματς κεκλεισμένων των θυρών στο πρωτάθλημα, λόγω της τιμωρίας που θα του επιβληθεί. Έχει βέβαια την ευκαιρία να πάρει μία νίκη κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League, στο πιο εύκολο όμως θεωρητικά ματς της σεζόν.
Πηγή: to10.gr
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442