Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Στις σχέσεις δεν πρέπει να θεωρούμε τον άλλο δεδομένο

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Στις σχέσεις δεν πρέπει να θεωρούμε τον άλλο δεδομένο

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν την υποκριτική

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, την σχέση με τα αδέλφια του, ενώ παραδέχεται πως οι γονείς του δεν ταίριαζαν και είχαν μια σχέση αγάπης και μίσους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται όσα έζησε την μια και μοναδική μέρα που δούλεψε ως φορτωτής στο λιμάνι, δεν μετανιώνει για την απόφασή του να πουλήσει δυο σπίτια για να πληρώσει συνεργάτες του στο θέατρο «Ριάλτο» και αποκαλύπτει το μυστικό που τον έχει κρατήσει ενωμένο με την σύζυγό του Έφη Μουρική, με την οποία είναι μαζί 33 ολόκληρα χρόνια.

«Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γινώ ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Για το θέατρο «Ριάλτο», ο ηθοποιός δήλωσε: «Η εμπλοκή μου στο θέατρο Ριάλτο είναι από τις πιο σημαντικές κινήσεις που έχω κάνει. Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου».

Για την σύζυγό του

Για την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, που είναι μαζί 33 ολόκληρα χρόνια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε το δικό του «μυστικό» στις σχέσεις.

«Με την Έφη Μουρίκη είμαστε μαζί 33 χρονιά. Μπορείτε να με φωνάζετε «Χριστό». Το μυστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι, ο χρόνος και ο κόπος που καταβάλει ο ένας για τον άλλο. Δεν πρέπει ποτέ να νιώσεις τον άλλο δεδομένο. Θέλει δουλειά στην εξωτερική εμφάνιση και στην εσωτερική καλλιέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024