Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία, με τον Τζον Φαν Σιπ να τονίζει στις δηλώσεις του πως μετά το πρώτο ημίχρονο η «γαλανόλευκη» είχε καλύτερη ενέργεια και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, επισημαίνοντας πως οι συζητήσεις θα γίνουν αφού ολοκληρωθούν τα ματς.
Οι δηλώσεις του Τζον Φαν Σιπ:
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η Ισπανία είναι από τις καλύτερες ομάδες. Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο από αυτούς. Ίσως υπήρχε και φάουλ στο πέναλτι που κέρδισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη ενέργεια.
Όταν είναι στο 1-0 το σκορ μπορείς να έχεις ευκαιρίες να σκοράρεις και να πάρεις κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ισπανία άξιζε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο ματς με το Κόσοβο.
Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώνουμε. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο ήρθαν νέα παιδιά, όπως ο Γούτας που τα πήγε πολύ καλά, ενω τα πηγαίνει καλά και στην Τουρκία. Η ομάδα αυτή θα έχει λαμπρό μέλλον.
Τα ολλανδικά ρεπορτάζ δεν αναφέρουν κάτι διαφορετικό από αυτά που λέμε εδώ. Δεν έχει υπογραφεί κάτι. Βλέπω πρώτα τα παιχνίδια και μετά τα ματς θα γίνουν οι συζητήσεις».
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.