Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ήταν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Πολκοβίτσε, αλλά υποκλίθηκε στο τέλος στην ανωτερότητα των Πολωνέζων, οι οποίες επικράτησαν με 76-60. Στο 1-3 οι «πράσινες», με τις γηπεδούχες να παραμένουν χωρίς ήττα στη διοργάνωση (4-0).
Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στις πρώτες δύο περιόδους, έχοντας κορυφαία την Τσάστιτι Ριντ με 20 και άξιες συμπαραστάτριες τις Χολμς – Λύμουρα με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα. Στην επανάληψη, όμως, μίλησε η ποιότητα των παικτριών της Πολκοβίτσε, οι οποίες διεύρυναν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα παίρνοντας σχετικά εύκολα το ροζ φύλλο του αγώνα.
Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού που στήριξαν τις προσπάθειες των παικτριών του «τριφυλλιού».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.