Στάθης Αγγελόπουλος – «Φοβήθηκα για τη ζωή μου με τον κοροναϊό – Βγήκα από τη ΜΕΘ 11 κιλά λιγότερο»
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη δύσκολη εμπειρία της νόσησης με Covid-19
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα.
Όπως ήταν φυσικό, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πολύ σκληρή εμπειρία που είχε στη διάρκεια της νοσηλείας του με κοροναϊό.
Συγκεκριμένα, ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε στην κάμερα του MEGA:
«Μετά από δυόμιση μήνες είμαι καλύτερα με την υγεία μου. Μετά τον κορονοϊό και 13 μέρες στη ΜΕΘ ο μυϊκός ιστός χάνεται. Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερο, βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Τις πρώτες 48 ώρες φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Τα κατάφερα, ήμουν τυχερός. Φοβήθηκα κι έκλαιγα τις πρώτες 48 ώρες», είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Εκείνη την ώρα περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου. Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου ανθρώπους να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο. Με τη μητέρα της κόρης μου είχαμε κόντρες και μου έστειλε μήνυμα πως ότι κι αν έχει γίνει, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ. Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω τον Στάθη και να είμαι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά μου».
«Ο χώρος της μουσικής είναι γεμάτος με περιπτώσεις όπως το metoo. Όταν ξεκινούσα, ένας δικηγόρος μου είχε πει ότι θα με βάλει σε ένα μεγάλο μαγαζί. Πήγα να τον πάρω με τον αυτοκίνητο και μου είπε να ανέβω σπίτι του. Έκανε μια κίνηση και ούτε στο αυτοκίνητο δεν τον έβαλα. Μου έχουν συμβεί πολλά στην πορεία μου και από παραγωγούς και από επιχειρηματίες, λεκτικά, απειλές, πολλά».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
- Γιατί κάποιες φορές ρίχνουμε τα στάνταρ μας στις σχέσεις;
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει με νέο σόλο, νοσταλγικό άλμπουμ
- Υποκλοπές: Εννέα πρόσωπα στέλνει στο εδώλιο η πρώτη απόφαση
- Πόλεμος στο Ιράν: Οι νέοι μνηστήρες στις προμήθειες πετρελαίου, φυσικού αερίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Ακρίβεια: Ο πόλεμος… στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Οι ανατιμήσεις βάζουν «φωτιά» στην τσέπη
- Αττική: Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα σε ΑΤΜ και επαγγελματικό αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442