To «Σπίτι με το MEGA» επέστρεψε με μια φανταστική βραδιά με οικοδέσποινα την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η ερμηνεύτρια με την μαγική φωνή και τις αμέτρητες επιτυχίες παρουσίασε την συναυλία της στη Θεσσαλονίκη και έδωσε στους τηλεθεατές του MEGA την ευκαιρία για ένα απολαυστικό Σαββατόβραδο.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και απόψε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Κατέθεσε την ψυχή της και ταξίδεψε μαζί με το κοινό σε μέρη που υπάρχει μόνο υπέροχη μουσική.
Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των social media αγκάλιασαν την μεγάλη επιστροφή της εκπομπής η οποία εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends.
Πείτε μου ρε παιδιά όταν ακούτε την Νατάσα σας έρχονται κι εσάς πίσω όλες οι μνήμες από έρωτες, δάκρυα, ξενύχτια,καψούρες που έχετε περάσει; Η φωνή της Θεοδωρίδου πάντα με ταξιδεύει #spitiMeToMega
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.