Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου – Απόψε τα κινητά θα πάρουν φωτιά

Νατάσα Θεοδωρίδου – Απόψε τα κινητά θα πάρουν φωτιά

Η μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Γης, που προβάλλεται για πρώτη φορά από το «Σπίτι με τo MEGA» ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

«Αν υπάρχει παράδεισος», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, σε μια μαγική στιγμή με το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους παρέα με την δική του Νατάσα. Με το κορίτσι που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε όλη την Ελλάδα με τη συγκλονιστική φωνή της.

Το τραγούδι έχει γράψει ο Άκης Δείξιμος σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και περιλαμβάνεται στον δίσκο «Θα μιλήσω με τ’ αστέρια» του 2000.

«Αγκαλιαστείτε παιδιά» προτρέπει η Νατάσα Θεοδωρίδου του κοινό της πριν ερμηνεύσει το «Έχω μια αγκαλιά» σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη.

Το υπέροχο κομμάτι είπε η ερμηνεύτρια στον ομώνυμο δίσκο του 2006.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη απόψε για πολλούς λόγους, θα τους πούμε έναν έναν. Χαίρομαι που είμαι εδώ στην πόλη και που με αγκαλιάζετε κάθε φορά που έρχομαι. Μου δείχνετε την αγάπη σας απλόχερα. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα πούμε πολλές ιστορίες ερωτικές. Δικές μου, δικές σας, θα συναντηθούμε σε πολλές από αυτές. Θα συγκινηθούμε, θα κλάψουμε, θα θυμηθούμε, θα στείλουμε μερικά μηνύματα. Είμαι σίγουρη ότι τα κινητά θα πάρουν φωτιά απόψε. Μήπως φέρω και το δικό μου δεν ξέρω και στείλω μερικά μηνύματα» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου με την γνωστή της ειλικρίνεια.

«Η συναυλία θα προβληθεί στο “Σπίτι με το MEGA”. Από αυτό το “Σπίτι με το MEGA” άρχισαν οι σχέσεις μας να αλλάζουν. Από εκείνα τα Χριστούγεννα που ήμασταν όλοι μέσα και μου δείξατε την αγάπη σας. Θέλω εμείς οι βόρειοι, οι Θεσσαλονικείς, οι ωραίοι τύποι να δείξουμε ότι ξέρουμε να διασκεδάζουμε. Να είναι μια από τις ωραίες εκπομπές που θα δούνε σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη» συνέχισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024