Εκτός με Παναθηναϊκό ο Μίσιτς
Ο Βασίλιε Μίσιτς εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός με μυικό τραυματισμό λαι θσ χάσει το ματς της Τετάρτης (27/10) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.
Χωρίς τον καλύτερό της παίκτη θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό η Εφές για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Euroleague την Τετάρτη (72/10 21:00), καθώς ο Βασίλιε Μίσιτς αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό και παραμένει εκτός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.
Ο Σέρβος διεθνής δεν αγωνίστηκε ούτε την Πέμπτη (21/10) κόντρα στην Ούνιξ Καζάν στην πρώτη νίκη της ομάδας του Αταμάν για φέτος στον θεσμό, για τον ίδιο λόγο. Χωρίς εκείνον οι Τούρκοι χάνουν τον πρώτο τους σκόρερ, με 20.5 πόντους ανά αγώνα, ενώ μοιράζει και 3 ασίστ, λειτουργώντας ως πόιντ φόργουορντ.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Ισμαϊλ Σενιόλ και άλλα Μέσα ο Μίσιτς θα απουσιάσει από όλη τη «διαβολοβδομάδα», χάνοντας και το ματς της Παρασκευής (29/10) με τη Ζαλγκίρις εκτός από αυτό με τον Παναθηναϊκό.
Micic çift maç haftasında yokhttps://t.co/8il0xCT6mu
— Basket Dergisi (@basketdergisi) October 23, 2021
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442