Λευτέρης Πετρούνιας – Ο Λιάγκας τον υπερασπίστηκε, η Σκορδά τον κατακεραύνωσε
Τι δήλωσαν οι παρουσιαστές
Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #MeToo στον χώρο του αθλητισμού, προκάλεσαν σάλο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε σχετικά:
«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…».
Πράγμα που βέβαια αργότερα απέσυρε μέσω story, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.
Το Πρωινό, όπως ήταν φυσικό, σχολίασε τη δήλωση Πετρούνια με τον Βαγγέλη Περρή να αναφέρει:
«Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε τον Ολυμπιονίκη, λέγοντας:
«Άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις».
Πράγμα που βέβαια καυτηρίασε η Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας:
«Πρώτα από όλα δε μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».
Ο πρώην σύζυγός της, βέβαια, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να τον… κατακρεουργήσουμε.
Δείτε το βίντεο:
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Τι είναι το E-3 Sentry AWACS, το εναέριο κέντρο επιχειρήσεων που χτυπήθηκε από το Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-136x85.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442