Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κομάρνο στην Σλοβακία για το Champions League παίχτηκαν 78 πόντοι, με τους Πειραιώτες να παίρνουν το σετ με 40-38!
Στην Σλοβακία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την Κομάρνο, στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.
Το πρώτο σετ κατέληξε στην ομάδα της Σλοβακίας (25-22), ενώ στο δεύτερο έγινε μάχη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το σετ με 40-38 και να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι.
Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης παίχτηκαν συνολικά 78 πόντοι, με το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη να χάνει πολλά σετ πόιντς και μάλιστα σε κόντρα επιθέσεις.
Στο τέλος, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 40-38 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 την αναμέτρηση.
Ένα σετ που ίσως αλλάξει την εικόνα του αγώνα, με την ψυχολογία πλέον να βρίσκεται στα ύψη στο στρατόπεδο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.