Με προπόνηση στο Πάρκεν ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε όλο το βάρος στην τακτική ενώ στο τέλος υπήρξε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Έτοιμος για μια ευρωπαϊκή βραδιά σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο κόντρα σε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην Κοπεγχάγη από το βράδυ της Τρίτης (19.10) και το απόγευμα της Τετάρτης (20.10) προπονήθηκε στο κλειστό – λόγω καιρικών συνθηκών – Πάρκεν Στάντιον.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι ζητώντας από τους παίκτες του να κάνουν στο γήπεδο όσα ζητάει από αυτούς για την ώρα του αγώνα.
Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, λοιπόν, αφορούσε την ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και το δεύτερο την αντιμετώπιση επιθέσεων. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.