Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν και ο MVP, μίλησε για το παιχνίδι κι αναφέρθηκε στα έντονα συναισθήματα που είχε και στη δυσκολία να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, ενώ στάθηκε και στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.
Μου ήταν πολύ δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου, όμως τα καταφέραμε. Παίξαμε σκληρά, ήμασταν ενωμένοι κι απλά προσπαθούμε να χτίσουμε καλές συνήθειες, παίζοντας δυνατό και σωστό μπάσκετ».
Όσο για το γεγονός πως βρίσκεται στο top 75: «Είναι σίγουρα μια επιτυχία, όμως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου