Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν και ο MVP, μίλησε για το παιχνίδι κι αναφέρθηκε στα έντονα συναισθήματα που είχε και στη δυσκολία να μπει σε… mood αγώνα, μετά την απονομή, ενώ στάθηκε και στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.
Μου ήταν πολύ δύσκολο να ισορροπήσω τα συναισθήματά μου, όμως τα καταφέραμε. Παίξαμε σκληρά, ήμασταν ενωμένοι κι απλά προσπαθούμε να χτίσουμε καλές συνήθειες, παίζοντας δυνατό και σωστό μπάσκετ».
Όσο για το γεγονός πως βρίσκεται στο top 75: «Είναι σίγουρα μια επιτυχία, όμως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.